Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Pensiune Bran 22 locuri cazare, lux

Vanzare D+P+E+M S.U. : 700 mp Central 642 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Pensiune cu restaurant si terasa in Bran, D+P+E+M, pune la dispozitie 22 locuri cazare in camere duble si apartamente spatioase si luminoase, mobilate si utilate cu gust si rafinament, ce dispun de balcoane si bai proprii si ofera conditii de cazare deosebite. La demisol exista o sala neamenajata care poate lua orice destinatie si spatii depozitare multiple. Constructia este finalizata in 2003, pe un teren de 900 mp si are o suprafata utila de 700 mp. Este o proprietate complexa ce beneficiaza, pe langa restaurantul cu 40 locuri si bucatarie profesionala si de o terasa cu 30 locuri, este construita cu materiale de calitate superioara, parcare proprie. Pret de vanzare 450.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este amplasata intr-o zona cu vad excelent, este alegerea perfecta pentru a petrece un concediu sau sejur reusit in acest loc minunat strajuit de munti, este situata la 8 km de Rasnov si 18 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: Raport deosebit calitate pret, cel mai mare atu al acestei proprietati este amplasarea.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.