Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Bran de vanzare, amenajata rustic

Vanzare D+P+E+M S.U. : 400 mp Periferie 612 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona retrasa

Detalii imobil: Pensiune in Bran de vanzare, clasificata 3 margarete, D+P+E+M, construita in 2004 pe un teren de 2000 mp, beneficiaza de 18 locuri cazare si o suprafata utila de 400 mp. Se mai pot suplimenta locurile de cazare deoarece mansarda nu este compartimentata, fiind posibil amenajarea altor 5 camere. La demisol gasim o camera, sala care poate lua orice destinatie si baie, nefinisate, beci de 24 mp. Parterul dispune de living, sala mese generoasa, grup sanitar, bucatarie, inca o camera unde locuiesc gazdele si etajul este compus din 7 camere cu bai proprii. Este o cladire foarte solida construita pe cadre de beton armat, cu placi de beton intre nivele, hidro si termoizolata, materialele folosite la amenajare sunt de calitate superioara, mobila lemn masiv. Curtea este amenajata cu balansoar, foisor cu gratar, parcare proprie. Se vinde la pretul de 245.000 euro.

Detalii zona: Branul este una din cele mai cautate destinatii turistice din Romania, pensiunea este situata la 1 km de Castelul Bran si celelalte obiective turistice centrale.

Utilitati: Curent, apa, gaz, 2 fose septice, o camera bransata la canalizare. Pentru incalzire sunt folosite 4 centrale termice: doua pentru caldura, doua pentru apa calda.

Avantaje: Amenajata in stil rustic, pensiunea se distinge prin impletirea cu rafinament a modernismului cu rusticul, poate fi utilizata si ca punct de lucru pentru societatile comerciale, intalniri de afaceri, organizarea cursurilor de calificare, training-uri, etc.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona retrasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.