Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Bran Predelut, zona excelenta

Vanzare P+E S.U. : 327 mp Central 917 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Pensiune in Bran Predelut, P+E, construita in anul 2000, ofera 14 locuri cazare in 4 camere duble si 2 camere triple, sala mese la capacitatea pensiunii, spatii depozitare si uscatorie. Un alt corp al cladirii este destinat familiei si este compus: la parter din living spatios, dormitor, bucatarie si baie, iar la etaj o camera, o baie si spatiu depozitare. Este foarte bine izolata termic si fonic, beneficiaza de un teren de 2738 mp si are suprafata utila 327 mp. Pe teren mai exista o alta cladire care poate fi transformata in locuinta, este bransata la toate utilitatile, pret pentru intraga proprietate 300.000 euro.

Detalii zona: Zona cu acces facil in orice anotimp, foarte aproape de Castelul Bran, la 8 km de Rasnov.

Utilitati: Curent trifazic, apa, gaz, canalizare in curs de amenajare, incalzire centrala racordata la gaz, parcare proprie.

Avantaje: Este pozitionata foarte bine, marginita de parau.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

sau

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.