Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Moieciu de vanzare, spatii generoase

Vanzare D+P+E+M S.U. : 1200 mp Periferie 430 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moieciu zona de munte

Detalii imobil: Pensiune in Moieciu de Jos de vanzare, D+P+E+M, moderna si eleganta, cu restaurant 40 locuri si sala conferinta sau de evenimente 40 locuri, sala fitness, bucatarie utilata. Pentru cazare pune la dispozitie 14 camere si 1 apartament cu 3 camere. Constructia este finalizata in 2008, pe un teren de 8000 mp si are o suprafata desfasurata de 1200 mp. Camerele spatioase si luminoase, mobilate si utilate cu gust si rafinament dispun de balcoane si bai proprii, raport deosebit calitate pret. Pensiunea este construita cu materiale de calitate superioara, ofera conditii excelente si modalitati de relaxare si recreere deosebite, terasa acoperita cu 30 locuri, foisor cu gratar, parcare proprie, pret 516.000 euro.

Detalii zona: Este amplasata intr-o zona ce impresioneaza cu frumusetea si peisajul strajuit de munti, la 30 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa de la retea, fosa septica (bazin betonat vidanjabil de 100 mc.

Avantaje: Este o constructie foarte bine realizata si interiorul este decorat cu eleganta si rafinament.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moieciu de Jos, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.