Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Poiana Brasov vanzare, extraordinara

Vanzare D+P+E+M S.U. : 460 mp Periferie 391 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Poiana Brasov

Detalii imobil: Pensiune in Poiana Brasov vanzare, D+P+E+M, 28 locuri cazare in camere si apartamente, bucatarie, bar, restaurant 40 locuri, sauna. Pensiunea este construita in 2004, demisolul din beton si caramida, restul din lemn. Peste demisol si parter este turnata placa de beton, este izolata foarte bine, camere sunt spatioase si luminoase. Este construita pe un teren de 1380 mp, suprafata desfasurata 460 mp, curte amenajata exceptional cu lac de peste cu moara, fantani arteziene, foc tabara cu protap, loc de joaca pentru copii cu topogane, leagane, balansoare. Pensiunea mai dispune de foisor pentru 50 persoane cu bar si bucatarie, o cabanuta cu doua camere pe verticala si cuptor paine plus o camera cu baie pentru ingrijitor, pret 180.000 euro.

Detalii zona: Este situata in zona retrasa, linistita, ideala pentru odihna si revigorare, un refugiu minunat pentru a sfida aglomeratia urbana.

Utilitati: Incalzire centrala pe lemne, fosa septica dar exista posibilitatea racordarii la canalizare, put forat, parcare proprie.

Avantaje: Afacere profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Poiana Brasov, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.