Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Tohanu Nou Zarnesti, excelenta

Vanzare D+P+E+2M S.U. : 380 mp Periferie 697 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Zarnesti zona Tohanu Nou

Detalii imobil: Vand Pensiune moderna in Tohanu Nou, Zarnesti, beneficiaza de 13 camere moderne cu bai proprii si balcoane, sala mese cu doua grupuri sanitare, bucatarie utilata si un apartament de serviciu cu intrare separata. In demisolul pensiunii se gaseste camera tehnica si spatiu depozitare. Este construita in 2008 pe structura de beton cu zidarie din caramida si bca, pe fiecare nivel planseu din beton armat. Terenul aferent constructiei este de 1500 mp si are suprafata desfasurata 560 mp. Pensiunea mai pune la dispozitia turistilor o curte frumos amenajata cu doua foisoare, loc joaca pentru copii, balansoar si gratar, parcare proprie. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 265.000 euro.

Detalii zona: Este situata inainte de intrarea in Bran, intr-o zona linistita, aerisita si un peisaj montan extraordinar, astfel incat sederea turistilor sa fie cat mai placuta.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne, boiler de 500 litri, bazin rezerva apa 3000 litri.

Avantaje: Datorita pozitiei unde este amplasata, pensiunea este ideala pentru relaxare si un concediu reusit.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.