Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Moeciu de vanzare, 16 locuri cazare

Vanzare P+2E S.U. : 300 mp Periferie 766 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu zona Cheia

Detalii imobil: Pensiune Moeciu de Jos de vanzare, sat Cheia, P+2E, construita pe un teren de 1500 mp si are o suprafata desfasurata de 336 mp. Pune la dispozitie 8 camere matrimoniale, cu bai proprii si balcoane, un apartament, bucatarie si sala mese la capacitatea pensiunii. Mai beneficiaza de o terasa inchisa folosita ca salon pentru fumatori. Pensiunea clasificata 3 margarete, a fost construita in anul 2009 pe structura de beton si zidarie din caramida, este termoizolata cu polistiren de 5 cm, acoperita cu tabla Lindab. Curtea este amenajata cu foisoare, gratar, spatiu de joaca pentru copii, balansoare, garaj pentru 2 masini si parcare proprie. In spatele pensiunii, specific zonei de munte, este amenajata o gradina terasata cu piatra, brazi si spatiu de relaxare, pret de vanzare 230.000 euro.

Detalii zona: Zona Moeciu este pretuita pentru frumusetile naturii inconjuratoare, situata la doar 10 km de Castelul Bran, este destinatia preferata de foarte multi turisti pentru linistea si armonia peisajelor. Zona Bran este considerata centru national al turismului rural, ecologic si cultural.

Utilitati: In toata pensiunea este incalzire in pardoseala, dispune de doua surse de apa: fantana proprie si apa captata din izvor, fosa septica, gazul trece prin fata proprietatii.

Avantaje: Pentru iubitorii schiului, in imediata apropiere sunt partiile pentru incepatori de la Cheile Gradistei. Camerele fiind spatioase se poate solicita si pat suplimentar.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.