Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Moeciu de Jos 16 locuri cazare

Vanzare P+E+M S.U. : 450 mp Central 600 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos zona Centrala

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Moeciu, P+E+M, dispune de 8 camere spatioase si luminoase cu bai proprii ce satisfac cele mai mari exigente, sala mese 40 locuri, sala divertisment sau conferinta, foisor, grill, spatiu joaca pentru copii. Pensiunea este construita pe un teren de 1000 mp, are o suprafata desfasurata de 450 mp, este dotata si mobilata lux, pret 270.000 euro. Rafinamentul decorului, subliniat de linia clasica, dar in acelasi timp moderna, sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei margarete.

Detalii zona: Pensiunea este situata la doar 10 minute de Castelul Bran si Cheile Gradistei. Moeciul este o statiune climaterica in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural.

Utilitati: Incalzire centrala pe lemne, curent trifazic, sistem alarma antiefractie, antiincendiu, apa, canalizare.

Avantaje: Incepand de la constructie pana la dotari, toate sunt de calitate superioara.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, zona Centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.