Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Moeciu de Jos, spatii generoase

Vanzare S+P+2E S.U. : 700 mp Periferie 457 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos zona Periferica

Detalii imobil: Vand pensiune Moeciu 3* dotata si mobilata modern, cu camere spatioase, luminoase, este construita din caramida in anul 2008 pe o suprafata totala de 1000 mp, suprafata desfasurata fiind de 700 mp. Pensiunea beneficiaza la parter de sala mese 110 mp, bucatarie, grupuri sanitare, living, oficiu si baie; la etajul1: living si 6 camere cu bai si balcoane proprii, la etajul 2 : 2 camere cu bai proprii si 2 apartamente fiecare cu 2 camere si 2 bai. Podul se poate mansarda putandu-se amenaja 7 – 8 camere. Pensiunea mai detine terasa cu foisor si grill, parcare proprie, incalzire centrala pe lemne, pret 320.000 euro. Rafinamentul decorului, subliniat de linia clasica, dar in acelasi timp moderna, sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei stele cu cat a fost clasificata pensiunea.

Detalii zona: Zona linistita cu aer curat, in apropierea Cheilor Moeciului, Pestera liliecilor, Cheile Gradistei, este locul ideal pentru excursii montane si drumetii, situata la 3 km de Castelul Bran, locul care a suscitat atata interes, socotindu-se ca aici ar fi lacasul vampirilor, locul pe unde a trecut si Vlad Tepes, supranumit Dracula.

Utilitati: Curent, apa, canal, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Se vinde cu mult sub pretul pietei.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.