Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Moeciu de Jos, zona retrasa

Vanzare D+P+E+M S.U. : 360 mp Periferie 666 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Moeciu de Jos, D+P+E+M, compusa din 10 camere cu bai proprii, sala mese cu doua grupuri sanitare, bucatarie. In demisolul pensiunii se gaseste spatiu depozitare, la parter sala mese, bucatarie, un dormitor cu baie proprie si grup sanitar ce deserveste sala mese. La etaj 5 dormitoare cu bai proprii si 3 balcoane, iar la mansarda 4 camere cu bai proprii. Este construita in 2005 pe structura de beton cu zidarie din bca, izolata exterior, pe un teren de 1200 mp si are suprafata desfasurata 360 mp. Pensiunea mai pune la dispozitia turistilor o curte amenajata cu foisor, loc joaca pentru copii, balansoar, gratar si o terasa acoperita. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 240.000 euro.

Detalii zona: Este situata intr-o zona linistita, fara trafic greu, cu peisaj montan, astfel incat sederea turistilor sa fie cat mai placuta.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne. Canalizarea si gazul la maxim 100 m.

Avantaje: Datorita pozitiei unde este amplasata, pensiunea este ideala pentru relaxare si un concediu reusit.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.