Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Pensiune Moeciu de Jos, Cheia

Vanzare P+E+M S.U. : 770 mp Periferie 324 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos zona Cheia

Detalii imobil: De vanzare Pensiune Moeciu de Jos construita in anul 2008 pe un teren de 5250 mp, cu o suprafata desfasurata de 770 mp. La parter dispune de sala mese de 60 locuri, bucatarie, grupuri sanitare, camera tehnica ; La etaj un living generos si 6 camere duble si la mansarda o camera cu 6 paturi si o camera dubla . Pensiunea este construita din caramida, izolata exterior, dispune si de o terasa de unde se poate admira minunata priveliste montana si un spatiu amenajat pentru grill. Materialele folosite si dotarile interioare sunt de calitate superioara, fiecare camera dispune de baie si balcon propriu, se vinde la pretul de 250.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa unde predomina linistea si aerul puternic ozonat. Susurul apei care curge chiar la granita proprietatii, poate fi auzit din camere, facand astfel sederea mai placuta. Pensiunea este situata la aproximativ 4 km de Castelul Bran si 30 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apa captata din izvor, curent, canalizare, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Constructie solida ce respecta normele europene.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.