Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Moeciu de Sus la poalele muntelui

Vanzare D+P+2E+M S.U. : 1000 mp Periferie 250 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Sus zona Bangaleasa

Detalii imobil: Vand Pensiune 4* Moeciu de Sus, D+P+2E+M, construita in 2007 pune la dispozitie 34 locuri cazare distribuite in 13 camere si 2 apartamente, restaurant 40 locuri, sala conferinta, sauna, jacuzzi. Camerele sunt generoase si luminoase, utilate cu mobilier modern vizand o atmosfera placuta si un confort sporit. In curtea pensiunii se afla o terasa cu minim 40 locuri ce ofera un cadru relaxant datorita paraului ce curge la granita proprietatii. Incalzirea centrala este pe lemne si pe gaz, este in functiune, se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 250.000 euro + tva.

Detalii zona: Zona autentica de munte unde aerul este curat si peisajul magnific, situata la 30 km de Poiana Brasov si 15 km de Castelul Bran.

Utilitati: Constructia este izolata exterior, incalzire centrala, detine 2 centrale wiessman cu gazeificare pe lemne plus centrala racordata la gaz, put forat, statie epurare, fosa septica.

Avantaje: Ofera 34 locuri cazare, detine restaurant la capacitatea pensiunii, locatie extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Sus, zona Bangaleasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.