Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Moeciu de Sus, la poalele muntelui

Vanzare P+E+M S.U. : 350 mp Periferie 371 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Sus

Detalii imobil: Vand Pensiune Moeciu de Sus de vanzare, P+E+M, constructie 2004, termoizolata, la parter bucatarie, sala mese la capacitatea pensiunii si doua dormitoare cu bai proprii; la etaj – 4 camere cu bai proprii si balcoane si la mansarda – 4 camere cu bai proprii. Constructia este edificata pe un teren de 974 mp, are o suprafata desfasurata de 350 mp, mai dispune de foisor, gratar, balansoar si parcare in curte, pret de vanzare 130.000 euro.

Detalii zona: O zona salbatica, mai aproape de munti, de natura, un loc ideal de petrecere a timpului liber cu multe trasee montane. Peisajele, muntii, aerul deosebit de curat si puternic ozonat de padure, dealurile abrupte si verzi, raurile, izvoarele si cascadele, fac din aceasta zona, un loc minunat .

Utilitati: Dispune de incalzire centrala pe lemne, boiler de 200 litri,curent, apa, fosa septica.

Avantaje: Raport calitate pret, excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Sus, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.