Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Moeciu de Sus, ultramoderna

Vanzare P+2E+M S.U. : 400 mp Periferie 425 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Sus

Detalii imobil: Vand Pensiune in Moeciu de Sus P+2E+M dotata si mobilata lux si aparatura electronica de ultima generatie. Pune la dispozitie 9 camere matrimoniale generoase si luminoase, cu bai proprii si balcoane, sala mese la capacitatea pensiunii, bucatarie. Pensiunea este data in folosinta in anul 2008, este construita pe un teren de 720 mp si are o suprafata desfasurata de 400 mp. De la inceputul lucrarilor pana la finisaje totul a fost realizat cu firme specializate, atat materialele folosite cat si lucrarile sunt de calitate superioara. Pensiunea are incalzire centrala cu gazeificare pe lemne si este prevazuta cu un generator care se activeaza automat in momentul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Mai beneficiaza de o terasa acoperita de 45 mp si grill profesional. Trei cuvinte spun totul despre aceasta pensiune: rafinament, lux si eleganta. Se vinde la cheie cu pretul de 170.000 euro.

Detalii zona: Moeciu de Sus este o depresiune intramontana cu paduri de brad si fag care asigura un aer puternic ozonat, este satul cu cel mai bun acces spre platoul Bucegilor. Zona situata la doar 10 km de Castelul Bran, este destinatia preferata de foarte multi turisti pentru linistea si armonia peisajelor.

Utilitati: Toate utilitatile: Alimentarea cu apa se face dintr-un put forat si alternativ din captarea unor izvoare ,cu o rezerva de 3000 litri intr-un rezervor montat ingropat la inaltimea de 50 m pe deal. Gazul, canalizarea si apa de la retea sunt la poarta.

Avantaje: Constructia a fost realizata pe baza de proiect pe parcursul a 2 ani (2006-2008) cu materiale de cea mai buna calitate si are absolut toata documentatia legala.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Sus, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.