Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Moeciu, lux, spatii generoase

Vanzare D+P+E+M S.U. : 250 mp Periferie 1060 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu zona periferica

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Moeciu, o locatie cu stil, rafinament si eleganta in care luxul si armonia sunt la ele acasa, confort la cel mai inalt nivel. Pune la dispozitie sala de mese, la capacitatea pensiunii, cu spatii vitrate mari, 2 apartamente generoase si 4 camere utilate lux, menite sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi, bucatarie. La demisol se gaseste camera tehnica si o incapere care poate lua diverse destinatii. Pensiunea construita in 2010 pe un teren de 1457 mp si o suprafata utila de 250 mp , cu un design modern, mai beneficiaza de foisor, grill, parcare proprie, fiecare camera dispune de bai si balcoane foarte spatioase, camere de luat vederi, alarma. Confortul si conditiile optime de cazare, numeroasele posibilitati de agrement ii confera valentele unei pensiuni ce se ridica la standarde international, pret 265.000 euro.

Detalii zona: Frumusetea locului este data de relieful variat de care se bucura aceasta zona de munte, indragita datorita spatiilor largi si verzi, un bun refugiu vara cat si iarna, cu posibilitati de recreere pe diverse trasee montane din zona.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile, incalzire centrala pe gaz si pe lemne, suplimentar panouri solare.

Avantaje: Locatie de vis apreciata de turisti, este inscrisa in circuitul turistic, clasificata 3 margarete.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu, zona de munte, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.