Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Moeciu de vanzare, zona Cheia, 9 camere

Vanzare P+M S.U. : 250 mp Central 400 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu zona Cheia

Detalii imobil: Pensiune Moeciu de vanzare, zona Cheia, P+M, ofera 18 locuri cazare in 9 camere, 2 bucatarii, living, sala mese, 5 bai, 2 terase acoperite. Pensiunea a fost extinsa si imbunatatita in 2004, este construita pe un teren de 1600 mp, are suprafata desfasurata 250 mp, pret 100.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran Moeciu fiind cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania, situata intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, este o atractie turistica de renume mondial, pensiunea este situata in apropierea partiei de schi de la Cheile Gradistei.

Utilitati: Dispune de dotari moderne, incalzire centrala, telefon, cablu, internet.

Avantaje: Datorita pozitiei unde este amplasata ofera o priveliste incantatoare de munte.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu, zona Cheia, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.