Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune si casa Bran, zona Predelut

Vanzare D+P+E+M S.U. : 360 mp Central 777 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Pensiune plus casa de locuit in Bran construite in 2005 pe un teren de 500 mp, cu toate utilitatile. Pensiunea cu o suprafata utila de 300 mp dispune de sala mese, bucatarie, baie la parter; 4 camere cu bai proprii si balcoane la etaj si 3 camere si o baie la mansarda. La demisol exista beci, o incapere pentru uscatorie si calcatorie, camera tehnica, spatii depozitare. Casa este compusa din 2 dormitoare, bucatarie spatioasa, 2 bai, debara. Incalzirea este asigurata de 2 centrale racordate la gaz, cate una pentru fiecare corp. Ambele corpuri sunt mobilate si utilate modern, se vand la cheie cu pretul de 280.000 euro.

Detalii zona: Zona cautata si apreciata de turisti, situata la aproximativ 500 m de Castelul Bran si alte atractii turistice.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Achizitionarea acestei proprietati este ideala pentru ca exista locuinta separata pentru proprietari, fara a ocupa din locurile de cazare destinate turistilor.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.