Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 1.000.000

De vanzare Pensiune Poiana Brasov, la munte

Vanzare P+2E S.U. : 400 mp Central 2500 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Poiana Brasov zona ultracentrala

Detalii imobil: De vanzare pensiune Poiana Brasov, P+2E in zona ultracentrala compusa din 15 camere cu bai proprii, 2 living-uri, bucatarie, terasa. Este construita in anul 2000 din caramida, termoizolata, cu dotari de calitate superioara, scara interioara din marmura, incalzire centrala gaz, toate utilitatile, parcare proprie, pret 1.000.000 euro.

Detalii zona: Zona ultracentrala cu peisaj de vis, aproape de toate atractiile statiunii.

Utilitati: Finisaje moderne, materiale si manopera de calitate, toate utilitatile.

Avantaje: Cel mai mare avantaj este pozitia unde este amplasata.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Poiana Brasov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.