Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Predeal 2 corpuri, 26 locuri cazare

Vanzare P+2E+M S.U. : 700 mp Periferie 457 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Predeal zona periferica

Detalii imobil: Vand Pensiune Predeal, P+2E+M, 26 locuri cazare dispuse in 9 camere si 2 apartamente, fiecare cu bai proprii si balcoane, living, bucatarie, sala mese. Mai exista inca un corp de casa finisat, calorifere montate, care nu este dat in folosinta, format din crama, bar, 2 incaperi depozitare si 2 camere cu bai proprii. Curtea este amenajata cu foisor, grill, raport deosebit calitate-pret. Pensiunea este construita in 2006 din caramida pe un teren de 750 mp si are suprafata desfasurata 700 mp, pret 320.000 euro cu posibilitate de plata in doua rate, discutabil in urma vizionarii.

Detalii zona: Pensiune situata la aproximativ 4 km de partiile de schi, zona de munte cautata de turisti, atat in sezonul rece pentru practicarea sporturilor de iarna, cat si vara pentru clima racoroasa si drumetii.

Utilitati: Beneficiaza de 2 centrale termice: una pe lemne, cealalta pe gaz, 2 boilere de 500 litri fiecare, curent , apa, gaz, statie epurare proprie.

Avantaje: Zona linistita, retrasa, ideala pentru petrecerea timpului liber.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Predeal, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.