Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Predeal Cioplea, 28 locuri cazare

Vanzare D+P+3E S.U. : 525 m Cioplea 666 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Predeal zona Cioplea

Detalii imobil: Vand Pensiune Predeal, zona Cioplea, construita in 2006 si renovata in 2008 dispune de 28 locuri cazare in 6 camere si 4 apartamente, fiecare cu bai proprii si balcoane, bucatarie dotata cu aparatura electronica de ultima generatie, sala mese 50 mp, o terasa in fata de 60 mp si una in spate de 30 mp si are o suprafata desfasurata de 525 mp. Pensiunea este dotata si utilata modern, la ultimul nivel mai este o terasa inchisa ce poate lua diverse destinatii, de unde poti admira peisajul incredibil, pret 350.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este amplasta in zona centrala, aproape de partiile de schi, patinoar, telescaun, iarna este destinatia perfecta pentru fanii skiului şi snowbordului, iar vara pentru plimbări pe cărări de munte unde aerul este nepoluat.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala si 2 boilere de 300 l fiecare.

Avantaje: Zona insorita toata ziua, un atu in plus pentru cele 3 terase existente.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Predeal, zona Cioplea, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.