Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Rasnov, in zona retrasa

Vanzare P+E+M S.U. : 580 mp Periferie 612 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Pensiune 3* in Rasnov, compusa din 8 camere si 1 apartament foarte spatios cu 2 camere, bucatarie, baie. Pensiunea este construita in 2011 din caramida pe un teren de 1149 mp si are o suprafata utila de 580 mp, mobilata si utilata modern. Materialele folosite la amenajare sunt de calitate superioara, camerele sunt spatioase si luminoase cu bai proprii, plasme, frigidere, dispune de sala mese, bucatarie, birou, spalatorie uscatorie si tot ce este necesar pentru o functionare optima, ideala pentru a oferii turistilor sederea cat mai placuta, pret 355.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa la marginea padurii, ideala pentru petrecerea timpului liber, la 11 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Finisaje superioare, panouri solare, incalzire centrala pe lemne, 2 boilere ; unul de 1000 litri, celalalt 300 litri, puffer, camere supraveghere, fibra optica, curent, apa.

Avantaje: Este o pensiune cu potential, in zona excelenta. Raport deosebit calitate-pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.