Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Rasnov de vanzare, zona Cheia

Vanzare P+2E+M S.U. : 800 mp Cheia 561 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Pensiune Rasnov de vanzare, situata intr-o zona extraordinara pe plaiuri mioritice cu privelisti de vis, P+2E+M, cu camere generoase si luminoase cu bai proprii. Utilata si mobilata cu gust si rafinament, pensiunea pune la dispozitie 40 locuri cazare in 16 camere, sala mese de 160 mp si o mansarda necompartimentata de 140 mp. Este construita pe un teren de 2000 mp, are suprafata desfasurata 800 mp si se vinde la pretul de 449.000 euro neg. Pensiunea ofera conditii de cazare si relaxare deosebite, este izolata exterior cu polistiren si interior cu rigips si vata minerala, este un mic coltisor de rai, intr-o zona speciala de munte.

Detalii zona: Foarte aproape de Cheile Rasnoavei, la 4 km in linie dreapta de Poiana Brasov, este o zona cu activitati team building, bungee jumping, echitatie, etc.

Utilitati: Curent electric, centrala termica pe lemne de 150 kw, boiler 1000 litri, put forat, statie epurare, bazine rezerva apa 3000 litri.

Avantaje: In aceasta zona vor cobora 4 partii de schi din Poiana Brasov, ideala pentru iubitorii de liniste fiind situata intr-un cadru natural fascinant, intr-o zona retrasa departe de forfota oraselor.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Rasnov, zona Cheisoara, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.