Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Brasov, restaurant, zona centrala

Vanzare S+P+E+M S.U. : 1300 mp Central 692 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Brasov zona centrala

Detalii imobil: Vand Pensiune Brasov, in zona centrala S+P+E+M,dotata si utilata cu rafinament si un design unic, pensiunea ofera conditii de cazare si relazare deosebite. Dispune de 26 locuri cazare distribuite in 9 camere si 2 apartamente, din care unul pe 2 nivele, restaurant 50 locuri, sala conferinta 40 locuri. Pensiunea este dotata cu oficiu pe fiecare nivel, spatiu SPA, spalatorie dotata, 3 birouri, beci, terasa 44 locuri. A fost construita pe un teren de 1200 mp si are o suprafata desfasurata de 1300 mp, parcare proprie, pret 900.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este situata in zona centrala, la 5 minute de centrul istoric si obiectivele turistice cele mai importante ale Brasovului: Biserica Neagra, Poarta Schei, Tampa, Strada Sforii, muzee etc.

Utilitati: Finisaje moderne, incalzire centrala, aer conditionat, alarma, supraveghere video.

Avantaje: Este ideala pentru turism de afaceri, cursuri specializare, training, clinica, sanatoriu, birouri, etc.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Brasov, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.