Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Pensiune restaurant Moeciu de Jos

Vanzare P+E+2M S.U. : 995 mp central 402 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Pensiune cu restaurant in Moeciu de Jos, P+E+2M, construita pe structura de beton si zidarie din BCA, pe un teren de 2880 mp si o suprafata desfasurata de 995 mp, cu camere generoase si luminoase, mobila din lemn masiv in stare foarte buna. Este data in folosinta in 2005, cu clientela formata, pune la dispozitie 16 camere duble cu bai proprii, restaurant 60 locuri cu bucatarie proprie, sala conferinta si agrement, terasa 60 locuri pavata cu piatra de rau. Dispune de mult spatiu verde amenajat cu tot ce este necesar pentru o functionare optima: loc de joaca pentru copii, foisoare, gratar, sezlonguri, parcare proprie etc. Pensiunea este renovata recent si se vinde la pretul de 425.000 euro.

Detalii zona: Moeciu este o depresiune intramontana cu paduri de brad si fag care asigura un aer puternic ozonat si acces spre platoul Bucegilor. Pensiunea este situata la aproximativ 8 km de Castelul Bran.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa din put propriu, ministatie de epurare, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Accesul este facil in orice anotimp, nu este localizata la soseaua principala, ceea ce confera intimidate si liniste turistilor.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.