Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Tohanu Nou de vanzare, pozitie buna

Vanzare D+P+2E+M S.U. : 600 mp central 381 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Tohanu Nou, zona Bran

Detalii imobil: Pensiune Tohanu Nou de vanzare, construita in 2012 pe structura de beton si zidarie din caramida, pe un teren de 1100 mp, amprenta de 200 mp si dispune de o suprafata utila de 600 mp, cu de toate spatiile necesare pentru o functionare optima. Constructia este foarte bine realizata, cu materiale de cea mai buna calitate, termopan wenge cu 5 camere, instalatii electrice Siemens, tigla bramac Alpina, beneficiaza de 8 camere si un apartament cu bai proprii si balcoane, sala de mese generoasa, bucatarie si posibilitate de amenajare inca 2 camere si baie in mansarda. La demisol, crama in suprafata de 90 mp, camera tehnica, spatii diverse destinatii. Proprietatea este imprejmuita cu gard de beton si panouri din lemn, pret de vanzare 229.000 euro plus tva.

Detalii zona: Pensiunea este situata in zona cu peisaj montan deosebit, la 1 km de Bran, in zona lejera, neaglomerata, in apropiere de complexul Wolf, la 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa de la retea, fosa septica.

Avantaje: Optiunea pentru finisaje interioare, usi si obiecte sanitare, ramane la dispozitia viitorilor proprietari, ceea ce reprezinta un avantaj major.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Tohanu Nou, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.