Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiuni de vanzare la munte, Valea Prahovei, Bran, Brasov

Cuprins:

De ce sa cumperi o pensiune?

De ce pensiune la munte?

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Va stam la dispozitie cu cea mai bogata selectie de pensiuni de vanzare din Valea Prahovei, in zona Bran si Brasov. Potentialul turistic al acestei zone nu are nevoie de nici un fel de descriere, iar cumpararea unei pensiuni este una dintre oportunitatile de afaceri care pot deveni cu usurinta un stil de viata.

De ce sa cumperi o pensiune?

Este momentul oportun pentru achizitionarea unei pensiuni la un pret care face posibila amortizarea investiei intr-un timp cat mai scurt. Numarul de pensiuni de vanzare scade de la an la an iar pretul acestora are din nou o tendinta de crestere, astfel ca acesta este cel mai bun moment pentru o astfel de investitie. Preturile difera in functie de specificatiile fiecarui imobil de vanzare in parte, avem astfel convingerea ca in lista de oferte pentru pensiuni acoperim orice tip de cerinta sau exigenta a potentialilor clienti.

De ce pensiune la munte?

Valea Prahovei este una dintre zonele cu cel mai mare potential turistic din tara, o zona in permanenta expansiune in mod special datorita fluxului de turisti din strainatate ce creste anual. O alternativa la statiunile deja suprasaturate de pensiuni si hoteluri sunt zonele aflate in dezvoltare precum Moeciu sau Rasnov. Oferim de asemenea pensiuni de vanzare la munte in cele mai populare zone precum Bran, Poiana Brasov sau Predeal. Gradul de ocupare al pensiunilor din aceasta zona, in mod special pe timp de iarna, vorbeste de la sine in ceea ce priveste profitabilitatea unei astfel de investitii. In zona urmeaza sa se construiasca un aeorport cu data de finalizare in 2015 si o autostrada. Expertii in domeniul turismului preconizeaza un boom al dezvoltarii din aceste zone odata cu finalizarea acestor proiecte.

De ce sa colaborezi cu Unic Star?

Singura agentie imobiliara din Rasnov, cumulam aproape un deceniu de experienta in materie de incheiere a tranzactiilor imobiliare de acest tip. Suntem in masura sa oferim consultanta, evaluari corecte si sa reprezentam interesele clientului cu profesionalism si transparenta totala.

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.