Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Penthouse Rasnov de vanzare amenajat modern

Vanzare Decomandat S.U. : 84 mp Periferie 559 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Apartament pe doua nivele in Rasnov de vanzare, cu finisaje lux, materiale si tamplaria termopan de calitate superioara, suprafata utila de 84 mp, mobilat si dotat ultramodern, toate comenzile sunt automatizate, inclusiv iluminatul in camere. La primul nivel este compus din camera de zi, bucatarie, baie, iar mansarda este open space, dar se poate compartimenta, rezultand 2 dormitoare si baie. Beneficiaza de 2 balcoane, centrala proprie, se vinde mobilat la pretul de 47.000 euro

Detalii zona: Zona linistita de vile cu priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, in apropiere de scoala, magazine, transport in comun, la 12 km de Poiana Brasov si 9 km de Bran.

Utilitati: Centrala proprie, loc parcare, toate utilitatile si facilitatile.

Avantaje: Este o locuinta ce asigura toate conditiile si facilitatile unei vieti decente.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.