Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare apartament Rasnov ultramodern

Vanzare Decomandat S.U. : 83 mp Periferie 596 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere pe doua niveluri in Rasnov cu finisaje lux, suprafata utila de 83 mp, mobilat si dotat ultramodern. La primul nivel beneficiaza de living cu bucatarie open space, 1 dormitor si baie cu cada, iar la mansarda o camera, un spatiu de recreere si o baie cu cabina dus. Finisajele si design-ul au fost realizate cu materiale de cea mai buna calitate, mobilierul este personalizat fiind ales cu mult bun gust. Beneficiaza de 2 balcoane, se vinde mobilat si utilat la pretul de 49.500 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile cu priveliste superba asupra muntilor, in apropiere de scoala, magazine, transport in comun, la 12 km de Poiana Brasov si 9 km de Bran.

Utilitati: Centrala proprie, loc parcare, toate utilitatile si facilitatile.

Avantaje: Este o locuinta moderna ce asigura o viata decenta.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.