Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 20.000

Penthouse Rasnov de vanzare in zona centrala

Vanzare Decomandat S.U. : 140 mp Central 142 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Apartament Rasnov de vanzare, constructie in stadiul de amenajare pe 3 nivele, P+E+M, cu o amprenta la sol de 48 mp , cladire intabulata. Apartamentul este amplasat in zona centrala si se vinde la pretul de 20.000 euro.

Detalii zona: Central, in apropiere de scoala, gradinita, institutii si centre comerciale, la 12 km de Brasov si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, canal, curent, gaz.

Avantaje: Se poate compartimenta si amenaja dupa necesitatile fiecaruia, inclusiv la parter se poate amenaja spatiu comercial.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.