Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Penthouse Tohanu Nou Zarnesti, nou

Vanzare E3+M S.U. : 105 mp Periferie 380 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Tohanu Nou Zarnesti

Detalii imobil: Vand Penthouse in Tohanu Nou Zarnesti cu priveliste montana superba, E3 +M cu suprafata utila 105 mp, finisaje lux, constructie 2008 din caramida, izolata termic si fonic. Materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, la primul nivel este compus din living, bucatarie, 1 dormitor baie si terasa de 16 mp, iar la mansarda: hol de 15 mp care poate fi folosit ca living, 1 dormitor cu balcon, debara si o baie. Acest apartament este foarte spatios si are o compartimentare ideala, detine certificat energetic clasa A, se vinde la pretul de 40.000 euro cu loc parcare inclus.

Detalii zona: Zona montana cu vedere panoramica asupra muntilor, situata cu 1 km inainte de Bran, la 18 km de Poiana Brasov si 8 km de Rasnov.

Utilitati: Incalzire centrala, loc parcare, toate utilitatile si facilitatile.

Avantaje: Raport extraordinar calitate pret, se poate achizitiona ca locuinta permanenta, sau ca apartament de vacanta sau sejururi de neuitat petrecute la munte.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Tohanu Nou Zarnesti, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.