Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Proprietate Rasnov compusa din doua cabane

Vanzare P+E+M S.U. : 500 mp Periferie 1060 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii proprietate de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Proprietate in Rasnov compusa din doua cabane din bustean, construite pe un teren de 7500 mp, in zona extraordinara. Impleteste cu rafinament rusticul cu modernul, fiind dotata cu mobilier si aparatura electronica de ultima generatie, ideala pentru un proprietar cu pretentii , deoarece aceasta proprietate ofera calitate vietii si siguranta: beneficiaza de supraveghere video, alarma, 6 porti cu inchidere automata. Cabana mica, fiind pretabila pentru administrator, ofera, la parter un spatiu deschis care poate fi folosit pentru diverse destinatii , un grup sanitar si o terasa, iar la mansarda un living, un dormitor si baie, incalzirea se realizeaza cu centrala electrica. Cealalta cabana, la parter detine un living generos cu semineu, salon, bucatarie, spatiu depozitare, grup sanitar, garaj si camera tehnica pentru centrala pe lemne cu gazeificare. La etaj dispune de 2 dormitoare si un apartament, fiecare cu baie proprie, iar la mansarda: doua dormitoare cu bai proprii. Cele doua terase in suprafata totala de 110 mp ideale pentru relaxare, ofera clipe de neuitat. La granita din spate curge un parau peste care s-a construit un foisor spatios cu grill, curtea este amenajata excelent cu plante ornamentale si un teren de fotbal. Pretul de vanzare este de 530.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebita in apropiere de padure, cu peisaj de vis asupra muntilor, la aproximativ 15 km de Poiana Brasov si Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile sunt independente proprietatii: post trafo de 60 KVA, put propriu forat la 36 m adancime, statie epurare ecologica.

Avantaje: Se vinde mult sub pretul investitiei.

Detalii Pret: Pretul acestei proprietati de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.