Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Spatiu Rasnov de vanzare, divertisment

Vanzare P+M S.U. : 200 mp Periferie 345 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Spatiu de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Spatiu de vanzare in Rasnov, P+M cu o suprafata desfasurata de aproximativ 200 mp. La parter este compus din salon, bar, doua incaperi care au fost folosite ca bucatarii profesionale totul din inox, grupuri sanitare pentru femei si barbati, spatiu depozitare si scara de acces pentru mansarda unde mai gasim un salon si o camera. Spatiul este ideal pentru restaurant, bar, club, mini cantina, preparare si servire gustari calde, etc. Se vinde la pretul de 69.000 euro.

Detalii zona: Spatiu amplasat in zona retrasa, la 10 km de Poiana Brasov si 12 km de Bran si Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, apa, canal, incalzire centrala.

Avantaje: Locatie excelenta pentru desfasurarea oricarei activitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de vanzare din Rasnov, zona linistita, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.