Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De inchiriat Spatiu Rasnov, generos, vad bun

Inchiriere Parter 337 mp central 3,85 €/mp

Detalii Spatiu de inchiriat Rasnov

Detalii imobil: De inchiriat Spatiu Rasnov de inchiriat, pentru orice activitate comerciala, birouri, activitati sportive, cabinete medicale, etc. Suprafata disponibila este de 337 mp compusa din mai multe incaperi de diferite dimensiuni, pretul fiind de 1300 euro/luna. In functie de necesitati, spatiul se poate delimita in 2 parti, cu intrari separate: 150 mp care se va inchiria cu 600 euro/luna si 187 mp care se va inchiria cu 700 euro/luna.

Detalii zona: Zona buna, spatiu situat la aproximativ 500 m de centru, in apropiere de transport in comun, scoala, magazine.

Utilitati: Apa, curent, gaz, canalizare.

Avantaje: In acest spatiu se poate desfasura orice activitate.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de inchiriat din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.