Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriere Spatiu Rasnov in zona centrala

Vanzare Parter S.U. : 180 mp central 4.4 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Spatiu de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Inchiriere spatiu comercial Rasnov , o incapere cu intrare stradala in suprafata de 95 mp plus spatiu depozitare in suprafata de 76 mp si grup sanitar 9 mp, la pretul de 800 euro / luna, negociabil. Este situat in zona Centrala, cu vad excelent. Mai multe detalii la telefon.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de institutii publice, scoala, gradinita, banci.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Pretabil comert, zona intens populata.

Detalii Pret: Pretul acestui spatiu de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.