Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 400

Inchiriere Spatiu Rasnov in zona cu vad bun

Inchiriere Decomandat S.U. : 60 mp Central 6.66 €/mp

Detalii Spatiu de inchiriat Rasnov zona buna

Detalii imobil: Inchiriere spatiu comercial in Rasnov, zona cu vad excelent, o incapere cu suprafata utila 50 mp plus 2 grupuri sanitare, la pretul de 400 euro pe luna, plus tva. Mai multe detalii la telefon.

Detalii zona: Zona cu vad bun, spatiu situat la aproximativ 300 m de centru pe o strada circulata intens.

Utilitati: Apa, curent, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Detinerea unui spatiu comercial intr-o statiune turistica este o oportunitate de afaceri profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de inchiriat din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.