Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.000

Vanzare Spatiu Rasnov, P+E, in zona centrala

Vanzare P+E S.U. : 100 mp central 500 €/mp

Detalii Spatiu de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Spatiu Rasnov, situat in zona cu vad bun, pretabil pentru a se desfasura o activitate comerciala, sala fitness, cabinet medical, dar se poate transforma si in locuinta proprie. Este structurat pe doua niveluri, P+E, constructie solida din caramida. Parterul in suprafata de 62 mp este compus din o incapere mare, hol si doua grupuri saniare. Etajul este deschis, neamenajat, in suprafata de 50 mp. Spatiul mai dispune de o terasa acoperita in suprafata de 50 mp, pret de vanzare 50.000 euro.

Detalii zona: Este situat in zona centrala, in apropiere de scoala, gradinita, institutii publice,banci.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Este un imobil central, cu toate utilitatile, poate lua orice destinatie, in functie de necesitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.