Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 168.000

Teren Brasov de vanzare, iesire spre Feldioara

Vanzare Extravilan S. : 8400 mp Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Elmas

Detalii imobil: Teren Brasov de vanzare, zona Elmas, arabil suprafata 8400 mp cu front stradal 38 m, teren situat in zona industriala in continua dezvoltare, pretabil pentru constructii hale industriale sau depozitare, pret 20 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Teren amplasat la iesirea din Brasov spre Feldioara, in spate la Elmas, in imediata apropiere de calea ferata.

Utilitati: Curent pe teren, apa in apropiere.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Elmas, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.