Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 333.000

Vanzare Teren Brasov zona Elmas pretabil industrie

Vanzare Arabil S. : 11100 mp Periferie 30 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Stupini

Detalii imobil: Vanzare teren Brasov, zona Elmas, arabil suprafata 11.100 mp cu posibilitate de extindere pana la 27.600 mp. Terenul are front stradal de 42 m, este ideal pentru constructii industriale sau comerciale, pret 30 euro/mp.

Detalii zona: Zona industriala la iesire din Brasov spre Feldioara, teren situat la 300 m de DN 13.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Zona in continua dezvoltare cu perspectiva.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Stupini, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.