Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 333.000

Vand Teren arabil in Cristian in zona industriala

Vanzare Extravilan S. : 18500 mp Periferie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Cristian zona Periferica

Detalii imobil: Vand Teren arabil Cristian Brasov suprafata 18500 mp cu front de 45 m pretabil pentru parc auto, hale industriale si de productie, pret 18 euro/mp usor negociabil. Terenul este situat la iesire din Cristian spre Brasov in spate la Duvenbeck.

Detalii zona: Zona industriala ce s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, la 3 km de Brasov.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Pret bun in zona excelenta.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.