Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 609.000

Vand Teren Pitesti,arabil intravilan langa ocolitoare

Vanzare Intravilan S. : 40600 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Pitesti zona Ocolitoare

Detalii imobil: Vand Teren Pitesti, langa ocolitoare si parcul auto second hand, intravilan suprafata 40.600 mp, front stradal 140 m, toate utilitatile, pret 15 e/mp, acces la teren din 2 parti, pretabil pentru Peco sau alte activitati comerciale.

Detalii zona: Zona cu perspective mari, teren pretabil industrial.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Terenul este trecut in intravilanul localitatii.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Pitesti, zona Ocolitoare, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.