Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 169.200

Teren Rasnov de vanzare, ideal pentru benzinarie

Vanzare Extravilan S. : 9400 mp Periferie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Farmacistu

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, extravilan arabil situat in zona Farmacistu, 2 parcele: 3562 mp, respectiv 2346 mp cu posibilitate de extindere pana la 9400 mp. Un capat al terenul are front la DN73 de 72 m , in cealalta parte coborarea de la autostrada, pret 18 e/mp.

Detalii zona: Teren situat la iesire din Rasnov spre Bran intro zona cu panorama deosebita asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, la 10 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent.

Avantaje: Are front la coborarea de la autostrada si celalalt capat la DN73.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Farmacistu, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.