Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 37.184

Vand Teren Rasnov, arabil in zona industriala

Vanzare Extravilan S. : 9296 mp Periferie 4 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand teren arabil Rasnov, zona ISR, suprafata 9296 mp cu front 30 m, situat in spatele fabricii de scule cu intrare pe langa supermarket-ul Penny, pretabil constructii industriale sau de productie, depozite etc, pret 4 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat in zona industriala la iesire din Rasnov spre Zarnesti, la 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Teren plat cu utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Isr, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.