Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 20.000

Vand Teren Bran Poarta, intravilan gradina

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Poarta

Detalii imobil: Vand teren Bran, dintr-o suprafata mai mare se dezmembreaza suprafata de 1000-1500 mp teren intravilan (gradina), situata in Bran-Poarta, in zona pitoreasca si deosebit de linistita, la pretul de 20 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Terenul este situat intro zona autentica de munte strajuita de lantul muntilor Carpati, cu peisaj extraordinar, in apropiere de partia de schi Zanoaga.

Utilitati: Apa si curent langa teren.

Avantaje: Fiind gradina se obtine autorizatie de constructie imediat.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Poarta, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.