Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 30.800

Teren Bran Predelut, in zona turistica

Vanzare Intravilan S. : 1400 mp Periferie 22 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Teren intravilan in Bran, zona Predelut, suprafata 1400 mp, pret 22 euro/mp. Aproape de liziera padurii, unde agitatia urbana se pierde intr-o liniste odihnitoare, terenul este pretabil pentru amplasarea unei case de vacanta sau de locuit.

Detalii zona: Teren situat in zona neaglomerata, la aproximativ 1.5 km de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul satului.

Utilitati: Curentul, apa si canalizarea sunt langa teren, gazul la aproximativ 100 m.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este pozitia de amplasare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.