Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 25.000

Teren Bran Sohodol de vanzare, in zona inalta

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Dezmembrez pentru vanzare un lot teren intravilan in Bran Sohodol ,zona Reitesti , cuprins intre 1000 mp si 1500 mp pentru constructia unei case sau pensiuni, intrun peisaj mirific , la 25 euro/mp.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa, o adevarata oaza de liniste, la 2 km de Castelul Bran si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile langa teren.

Avantaje: Terenul are o pozitie de unde peisajul este extraordinar.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.