Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Teren Bran Poarta intravilan parcelabil

Vanzare Intravilan S. : 5000 mp Poarta 35 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Poarta

Detalii imobil: De vanzare teren Bran zona Poarta, intravilan suprafata 5000 mp parcelabil, teren cu o pozitie si panorama extraordinara cu vedere spre partia Zanoaga, pret 35 euro/mp.

Detalii zona: Zona de o frumusete incredibila, inconjurata de munti, situata la 2 km de castelul Bran si 13 km de complexul Cheile Gradistei.

Utilitati: Curent pe teren, apa la 100 m.

Avantaje: Pozitie extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Poarta, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.