Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren Bran zona Predelut, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 410.7 mp Central 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: In Predelut Bran, pe platou inalt , cu o panorama deosebita, se vand 4107 mp teren intravilan, cu front stradal de 26 ml, avand si toate utilitatile la limita proprietatii. Evadezi din aglomeratia urbana si iti creezi propria oaza de liniste sau prin edificarea unei pensiuni, aduci odihna si relaxare oaspetilor, carora le poti oferii momente de neuitat in ospitaliera zona.Pretul de 25 euro/mp , este deplin justificat. ( prea bun, prea ca la tara :)) Merita vazut.

Detalii zona: Terenul este situat intre case in zona linistita, la aproximativ 2 km de Castelul Bran

Utilitati: La granita terenului: curent, apa, gaz.

Avantaje: Se poate obtine imediat autorizatia de constructie

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.