Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 28.000

Teren Bran zona Predelut, intravilan constructii

Vanzare Intravilan S. : 1056 mp Periferie 26.5 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Pe malul paraului Turcu, la poalele padurii, in apropiere de Castelul Bran, se vinde un lot de teren intravilan constructii in suprafata de 1056 mp la pretul de 28.000 euro. Pozitia retrasa de zgomotul cotidian il recomanda pentru constructia unei case de vacanta.

Detalii zona: Zona turistica de munte foarte apreciata datorita panoramei asupra muntilor, la 1 km de Castelul Bran si 18 km de statiunea Poiana Brasov.

Utilitati: Curentul si apa sunt linga teren iar gazul este la aproximativ 100 m distanta.

Avantaje: Teren situat intre case, cu utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.