Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Teren Bran zona Sirnea, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 50000 mp Sirnea 2 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii teren de vanzare Sirnea zona centrala

Detalii imobil: Vand teren Bran, zona Sirnea, intravilan suprafata 50.000 mp cu deschidere la drum aprox.300 m si utilitati, pozitie excelenta cu platou si deal , pret 2 e/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona turistica cu potential ridicat, foarte cautata de turisti datorita pozitiei marginita de Muntii Piatra Craiului, Bucegi si Postavarul, unde in orice anotimp peisajul este extraordinar, zona situata la 2 km de Complexul Hanul cu struti si 15 km pana la Castelul Bran.

Utilitati: Curent si apa de la retea pe teren.

Avantaje: Sirnea este considerata singura zona din Romania cu poluare 0.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Sirnea, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.