Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 110.000

Teren Bran zona Sohodol, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 5000 mp Periferie 22 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Se vinde in Sohodol un teren de 5000 mp dintr-o gradina situata pe platou inalt. Avand o panta mica, este pretabil pentru orice tip de constructie (ferma agro, pensiune, casa de vacanta etc). Zona linistita si cu panorama asupra Bucegilor si Postavarului, imbie la o relaxare totala. Pretul pietii este 22 euro/mp, dar se poate negocia.

Detalii zona: Zona retrasa cu multa vegetatie si aer ozonat, la aproximativ 2 km de Castelul Bran si 8 km de Rasnov.

Utilitati: Utilitatile: curent, apa, gaz, aflate la marginea terenului, ajuta la sporirea confortului.

Avantaje: Pret bun, situat in zona neaglomerata, linistita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.